Η Εξωφρενική Επιστήμη του Σύμπαντος (παιδικό)

Από astronomia.gr
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
Η Εξωφρενική Επιστήμη του Σύμπαντος
Η Εξωφρενική Επιστήμη του Σύμπαντος.jpg
Τίτλος Η Εξωφρενική Επιστήμη του Σύμπαντος
Συγγραφέας Nick Arnold
Έκδοση
Χρονολογία Έκδοσης 2006
Εκδότης ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
Αριθμός Σελίδων 98
ISBN 960-368-354-Χ
Τύπος Έκδοσης -
Τόμοι 1

Περιγραφή βιβλίου

( Ηλικία: Από 8 ετών και πάνω )

Η επιστήμη είναι συναρπαστική αλλά και τρομακτική ταυτόχρονα. Ασχολείται με όλα. Ασχολείται με… τις αράχνες αλλά και τους πυραύλους. Με τα μικροσκοπικά βακτήρια και τους τεράστιους πλανήτες. Ασχολείται με πάρα πολλά και αυτό είναι το πρόβλημα! Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουμε και να θυμόμαστε στην επιστήμη.

«Η Εξωφρενική Επιστήμη του Σύμπαντος» βλέπει την επιστήμη με ένα νέο τρόπο και σας προσφέρει μια ανατριχιαστική αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική περιήγηση, για να καταλάβετε τα πάντα γι’ αυτήν! Από το πρώτο δευτερόλεπτο της δημιουργίας του Σύμπαντος, και από τα απειροελάχιστα μικρόβια μέχρι το απέραντο και τρομακτικό ηλιακό σύστημα, από τους τρομερούς δεινόσαυρους μέχρι το χάος της χημείας και τα περίπλοκα όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Ανακαλύψτε τι συμβαίνει μέσα στο πυρήνα του ατόμου, παρακολουθήστε τις διεργασίες στο εσωτερικό των κυττάρων, γνωρίστε ποιες χημικές αντιδράσεις πραγματοποιούνται στην επιφάνεια του Ήλιου και δείτε από κοντά την εκπαίδευση των αστροναυτών. Πάρτε μια γεύση της εξωφρενικής πλευράς της επιστήμης μέσα από ένα εκπληκτικό επιστημονικό χρονοδιάγραμμα και όλα αυτά με έγχρωμη εκπληκτική εικονογράφηση με πρωτότυπο τρόπο, με φρεσκάδα και χιούμορ.