Διάστημα - Φτιάχνω το δικό μου τηλεσκόπιο (παιδικό)

Από astronomia.gr
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
Διάστημα - Φτιάχνω το δικό μου τηλεσκόπιο
Διάστημα - Φτιάχνω το δικό μου τηλεσκόπιο.jpg
Τίτλος Διάστημα - Φτιάχνω το δικό μου τηλεσκόπιο
Συγγραφέας Searle, Bobbi
1η Έκδοση
Χρονολογία Έκδοσης 2003
Εκδότης Σαββάλας
Αριθμός Σελίδων 32
ISBN 960-460-987-4
Τύπος Έκδοσης -
Τόμοι 1

Περιγραφή βιβλίου

( Ηλικία: Από 10 ως 16 ετών )

Ανακαλύψτε τον γοητευτικό κόσμο της αστρονομίας, εξερευνήστε τα άστρα, τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Το βιβλιοεργαστήριο Διάστημα μας ξεναγεί στα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος αλλά και ακόμα παραπέρα. Όλοι οι πλανήτες μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους ενώ ενημερωνόμαστε για τη σύστασή τους και τις ιδιαιτερότητές τους.

Ένα υπέροχο ταξίδι στο διάστημα ξεκινάει από την πρώτη κιόλας σελίδα, γεμάτο ανακαλύψεις, εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αφού μάθουμε όλα τα στοιχεία που μας είναι χρήσιμα για την έρευνά μας, προχωράμε στην κατασκευή του δικού μας τηλεσκοπίου, με όλα τα κομμάτια που βρίσκονται μέσα στη συσκευασία. ΄Έτσι είμαστε σε θέση να εξερευνήσουμε τον μυστηριώδη ουρανό και όλα τα θαυμαστά που περικλείει.

Σ’ αυτό θα μας βοηθήσει και ο αστρικός χάρτης που περιέχεται στο βιβλιοεργαστήριό μας. Μέσα στη συσκευασία, εκτός από το προσωπικό μας τηλεσκόπιο θα βρούμε ακόμα καρτέλα κινούμενου ηλιακού συστήματος με όλους τους πλανήτες αλλά και καρτέλα με την οποία θα κατασκευάσουμε ένα πύραυλο. Το ταξίδι ξεκινά και μικροί και μεγάλοι εξερευνητές είναι ευπρόσδεκτοι στο διαστημόπλοιο της φαντασίας. Ατέλειωτες ώρες εξερεύνησης και γνώσης σας περιμένουν. Απολαύστε το!