Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας»

Από astronomia.gr
Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
 
 
(3 ενδιάμεσες αναθεωρήσεις από τον ίδιο χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Η Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να συγκεντρώσει τους [[Ερασιτέχνης Αστρονόμος|ερασιτέχνες αστρονόμους]] και φίλους της αστρονομίας στην πόλη της Λάρισας. Διοργανώνει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις και αστρονομικές παρατηρήσεις, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με το [[Αστεροσκοπείο Λάρισας]] και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Συντονιστές της ομάδας είναι οι κ. Σοφολόγης Στέφανος & Μπιρσιάνης Γιώργος.
+
[[Εικόνα:Apolaris-full.jpg|thumb|]]
  
 +
Η Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας (A-polaris) δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να συγκεντρώσει τους [[Ερασιτέχνης Αστρονόμος|ερασιτέχνες αστρονόμους]] και φίλους της αστρονομίας στην πόλη της Λάρισας. Διοργανώνει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις και αστρονομικές παρατηρήσεις, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με το [[Αστεροσκοπείο Λάρισας]] και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Συντονιστές της ομάδας είναι οι κ. Σοφολόγης Στέφανος & Μπιρσιάνης Γιώργος.
  
'''E-mail:''' apolariss(at)yahoo.gr
 
  
 +
[http://www.a-polaris.org/ Επίσημη Ιστοσελίδα] 
  
[[Κατηγορία:Σύλλογοι Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]]
+
 
 +
[[Κατηγορία:Ομάδες Ερασιτεχνικής Αστρονομίας]]

Τελευταία αναθεώρηση της 13:35, 17 Μαρτίου 2009

Apolaris-full.jpg

Η Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας (A-polaris) δημιουργήθηκε το 2006 με σκοπό να συγκεντρώσει τους ερασιτέχνες αστρονόμους και φίλους της αστρονομίας στην πόλη της Λάρισας. Διοργανώνει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις και αστρονομικές παρατηρήσεις, ενώ διατηρεί στενές σχέσεις με το Αστεροσκοπείο Λάρισας και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Συντονιστές της ομάδας είναι οι κ. Σοφολόγης Στέφανος & Μπιρσιάνης Γιώργος.


Επίσημη Ιστοσελίδα